Ovocný destilát ze směsi odrůd vyráběný klasickou technologií dvojí destilace na měděném destilačním zařízení. To zajišťuje destilátu velmi jemnou chuť a zvýrazňuje jablečné aroma.
Dobrý deň. Chcem sa opýtať či nevie niekto dat radu ohľadom palenie. Pri pálení v palenici mi občas zostane žltkasty destilat.je to certifikovaná palenica medené kotly nerezovy chladiča. Nie je to pravidelne len zaujímavé aj 5 várok ok a jedna žltkastá a potom zasa číta. Je to kvasom alebo cim? Ak ma niekto skúsenosť poraďte. Ďakujem.
Dobrý deň. Nevie niekto poradiť preco v palenici niekedy ostane žltkasty destilat? Je to certifikovana palenica medené kotly a nerezovy chladiče. Ďakujem ak niekto vie poradiť.
Dobrý den, než odešlete svůj komentář, přečtěte si prosím pravidla blogu Deslik nebo shrnutí níže.
Než se zeptáte:
- zkuste najít odpověď na blogu samotném nebo internetu - zkuste najít odpověď v literatuře - zkuste najít odpověď experimentováním a pak se s námi podělit o své zkušenosti - svou otázku si připravte a promyslete, aby její formulace byla věcná - nebude-li Vaše otázka zodpovězena, neopakujte ji - pište jasně, spisovně a bez překlepů (ve své mateřštině) - vyvarujte se vulgarismů - vkládejte komentář vždy k danému tématu
Dobrý den přeji všem!
OdpovědětVymazatZajímá mě příprava kvasu, ze kterého je tento destilát vyráběn? Ví někdo?
Vavra
Dobrý deň. Chcem sa opýtať či nevie niekto dat radu ohľadom palenie. Pri pálení v palenici mi občas zostane žltkasty destilat.je to certifikovaná palenica medené kotly nerezovy chladiča. Nie je to pravidelne len zaujímavé aj 5 várok ok a jedna žltkastá a potom zasa číta. Je to kvasom alebo cim? Ak ma niekto skúsenosť poraďte.
OdpovědětVymazatĎakujem.
Dobrý deň. Nevie niekto poradiť preco v palenici niekedy ostane žltkasty destilat? Je to certifikovana palenica medené kotly a nerezovy chladiče. Ďakujem ak niekto vie poradiť.
OdpovědětVymazat