Jablečný destilát zlatý /barigue/ je stařený v dubových sudech. Do sudů se dává calvados minimálně rok starý a v těchto sudech calvados zraje minimálně jeden rok než se začne stáčet do lahví. Destilát je zlatavé barvy s výrazně zakulacenou chutí do konaku. Obsah alkoholu: 48%
Převzato z www.karfikuvdvur.webz.cz
Žádné komentáře:
Okomentovat
Dobrý den,
než odešlete svůj komentář, přečtěte si prosím pravidla blogu Deslik nebo shrnutí níže.
Než se zeptáte:
- zkuste najít odpověď na blogu samotném nebo internetu
- zkuste najít odpověď v literatuře
- zkuste najít odpověď experimentováním a pak se s námi podělit o své zkušenosti
- svou otázku si připravte a promyslete, aby její formulace byla věcná
- nebude-li Vaše otázka zodpovězena, neopakujte ji
- pište jasně, spisovně a bez překlepů (ve své mateřštině)
- vyvarujte se vulgarismů
- vkládejte komentář vždy k danému tématu
Děkujeme.