Dlouholetá tradice praví, že právě z lahodných meruněk se dá v našich krajích vyrobit vůbec ten nejlepší a nejjemnější ovocný destilát. I my známe tajemství výroby dokonalé meruňkovice, ukryté v těch nejlepších odrůdách nejvyšší jakosti bez jakéhokoliv kazu, a řídíme se jím. Typické jemné meruňkové aroma je při kvašení a destilaci velmi citlivé, proto bedlivě dbáme na to, aby naše meruňkovice během výroby nedostala žádnou nežádoucí příchuť.
Převzato z www.less.cz/palirna/index.html
Žádné komentáře:
Okomentovat
Dobrý den,
než odešlete svůj komentář, přečtěte si prosím pravidla blogu Deslik nebo shrnutí níže.
Než se zeptáte:
- zkuste najít odpověď na blogu samotném nebo internetu
- zkuste najít odpověď v literatuře
- zkuste najít odpověď experimentováním a pak se s námi podělit o své zkušenosti
- svou otázku si připravte a promyslete, aby její formulace byla věcná
- nebude-li Vaše otázka zodpovězena, neopakujte ji
- pište jasně, spisovně a bez překlepů (ve své mateřštině)
- vyvarujte se vulgarismů
- vkládejte komentář vždy k danému tématu
Děkujeme.