O projektu DESLIK

Blog DESLIK je projekt podchycující oblast DEStilátu a LIKérů nebo spíše oblast DEStilatérství a LIKérnictví jako celku. Přesná dělící čára není zatím stanovena a je ve větší míře určena požadavky čtenářů. Rádi bychom zpracovali tyto problematiky:

- Legislativa, zákony, vyhlášky…
- Popis plodin vhodných pro výrobu pálenek…
- Podrobný popis procesu přípravy a zpracování samotných kvasu…
- Seznam palíren, které Vám umožní pohybovat se ruku v ruce se zákonem…
- Něco o uskladnění Vašich destilátů…

- Popis surovin a popis jejich zpracování pro přípravu likérů…
- Podrobný popis procesu přípravy likérů…
- Něco o uskladnění Vašich likérů…

Jako kontrast bychom Vám rádi představili různá obchodní centra s komerčními produkty, kde Vám prodají kvalitní lihovinu za přijatelnou cenu, a kde Vás naopak vezmou s úsměvem na hůl a formou diskuze by jsme společně jednotlivé prodejny a produkty v nich ohodnotili.
Tím by jsme Vám poskytli mnoho důležitých rad na základě kterých se pak můžete rozhodnout, která z cest je pro Vás nejlepší.
Projekt je koncipován jako fórum, do kterého může každý anonymně přispívat a celý projekt tak podpořit a rozvíjet.

Cestou blogu jsme se vydali čistě z praktického hlediska. Vytváření a správa samostatných internetových stránek je závislá na čase autora a jeho zkušenostech s programováním v HTML či P2P kódu. Tato problematika u blogu odpadá. I kdybychom se nemohli v nějakém čase blogu věnovat, je zcela funkční a komunikace mezi čtenáři neni ničím ohrožena. Jediná naše nutná angažovanost je ve vytváření nových tématických okruhů. Věříme ale, že budoucnost nám poskytne nějaké další spoluautory, které nám v celé věci pomohou a umožní tak, aby se projekt hodnotněji rozšířil.
Nevíme, možná jste to právě Vy.

S pozdravem.
Deslik

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Přeji "kolektivu DESLIKu“, Rafaelovi i ostatním domácím "mistrům paličům“ i těm co zde pokládají dotazy a co na ně odpovídají, pohodové zakončení tohoto roku, veselého SILVESTRA a do toho Nového roku 2020 jen to nej, nej, nej … pevné zdraví, ať se daří připravovat jen dobrý kvas a ten bezproblémově zpracovat. Tož ať to teče alespoň tak, jako v tomto roce … PF 2020.

Anonymní řekl(a)...

Rok se s rokem sešel, zase na krku Vánoce, i v tomto pošahaném čase ... tož opět popřeji všem zde "účinkujícím" - Desliku či dotazujícím, tak těm co odpovídají, spokojené, nerušené svátky vánoční, přečkání doby do Silvestra a jeho "přežití" v co možná v solidním stavu bez "následků". Do nového roku 2021 to co půjde (či nám dovolí ?!), vloni jsem přál nej, nej nej a moc se to nepovedlo ... Tak snad ten nadcházejíci bude lepší toho letošního. PF 2021 - Ljz.

Anonymní řekl(a)...

Taky se přidám a přeji všem vše nej v této smutné době.

A hlavně mnoho úspěchů a radostných chvil při našem koníčku.

Rafael

P.S. A Nazdraví a PF

Anonymní řekl(a)...

P.S.
Lojzo, rád jsem Vás kdysi četl na zahrada.cz

Ale nějak se tam něco zkazilo.
A teď máme, my "odpadlíci" novou.
Takovou kde se nic nemáže a ani necenzuruje.

Zkuste navštívit. Myslím, že by se Vám tam mohlo líbit.

https://zahrada.online/

Rafael.

Anonymní řekl(a)...

... zdravím, no na Zahradě jsem dostal asi "trvalý ban" ... když jsem něco poslal, spadlo to pod "Admina" a jeho rozhodnutí, no a potom většinou nedali nic na sklo. Tak jsem tam přestal přispívat ...

Hezký zbytek svátků ...Ljz

Anonymní řekl(a)...

K novému bloku zvgeřejněnému Rafaelem zahrada.online , jsem dostal varování - Web je blokován kvůli podezřelé doméně nejvyšší úrovně (TLD)
Blokovaný web: zahrada.online

Malwarebytes Browser Guard zablokoval tuto stránku, protože používá podezřelou doménu nejvyšší úrovně (TLD). Ty jsou často používány podvodnými nebo phishingovými stránkami, ale mohou být použity také legitimními webovými stránkami. Pokud důvěřujete tomuto webu, klikněte prosím na POKRAČOVAT NA WEB. Jinak zvolte ZPĚT.

Václav


Počet zobrazení stránky

Seznam posledních článků:

Seznam posledních komentářů: