Fernet Černý baron

Fernet Černý baron 40 % obj. je prvním výrobkem naší firmy, vyráběný již od r.1991. Jde o pravý a nefalšovaný fernet, pro jehož výrobu si sami připravujeme bylinný výluh z prvotřídních bylinek od renomovaných výrobců. Naše originální tajná receptura je složena ze 13ti druhů bylinek Středomoří, kde fernet vznikl asi před třemi stoletími v tamních klášterech. Vyvážená, jemná a výrazně hořká chuť je dána nejen skladbou digestivních bylinek, ale také několikaměsíčním přírodním zráním lihoviny v nejvhodnějších podmínkách.
Bohužel u nás po roce 1989 začalo tzv. fernet dělat mnoho výrobců bez potřebných znalostí a proto se mnoho zákazníků právem zdráhá ochutnat novou značku. Náš Černý baron do této kategorie nepatří a tak doufáme, že jej ochutnáte !
Černý baron je klasikou našich restauračních zařízení. Je možno jej pít jako digestivum po dobrém jídle nejen u nás, ale i v exotické cizině a to hlavně dobře vychlazený. Je to chlapské silné pití, podporující trávení. Vyvážená neutrální hoř- kost jej předurčuje i jako složku míchaných nápojů, z nichž nejoblíbenější je bavorák s tonikem.
S Černým baronem ochutnáte přírodu !

Převzato z www.jencikadcery.cz

Žádné komentáře:


Počet zobrazení stránky

Seznam posledních článků:

Seznam posledních komentářů: