Originální značková pálenka z mandarinek, vyrobená ekologickou technologií destilace. Vysoce kvalitní, silné a stoprocentně přírodní pití, jenž vyniká svou jemnou a vytříbenou chutí.
Zkušenosti s mandarinkami nemám, ale myslím si, že lepší bude je zpracovat průtahovou destilaci. I s kůrou. Ta je přece jen aromatičtější než dužina.
Do macerátu bych tu spodní bílou vrstvu nepoužil, ale při destilaci by vadit neměla. Nevhodné složky by měly zůstat v kotli. Stejně jako rezidua postřiků. Na netu lze nají pár fotek od jednoho známého destilátera, a má tam sicilské bio mandarinky i s kůrou. Bych to tak taky dělal. A to i v případě kvasu.
2 komentáře:
Na netu jsem nikde nenašel sebemenší informace, jak vést kvas z mandarinek.Pokud má někdo zkušenosti budu rád za každé info.
Zkušenosti s mandarinkami nemám, ale myslím si, že lepší bude je zpracovat průtahovou destilaci. I s kůrou. Ta je přece jen aromatičtější než dužina.
Do macerátu bych tu spodní bílou vrstvu nepoužil, ale při destilaci by vadit neměla. Nevhodné složky by měly zůstat v kotli. Stejně jako rezidua postřiků.
Na netu lze nají pár fotek od jednoho známého destilátera, a má tam sicilské bio mandarinky i s kůrou.
Bych to tak taky dělal. A to i v případě kvasu.
Rafael.
Okomentovat